Kombinationsbehandlingar

De här behandlingarna är mycket uppskattade. Genom att kombinera massage och akupunktur får man en välgörande synergieffekt. Massagen förbereder kroppen på nålarna genom att man vid akupunkturtillfället befinner sig i ett avslappnat tillstånd. Det gör att akupunkturen får extra bra förutsättningar för att verka. Massagen kan också fungera som ett komplementet till akupunkturen genom att luckra upp vävnaden och förbättra cirkulationen. Det ger både akupunkturen extra skjuts och din kropp en välbehövlig avslappning som i många fall kan räcka långt för att komma tillrätta med ditt problem. Som sagt de verkar tillsammans på ett väldigt fint sätt de här behandlingarna. Välkommen att prova!

Koppningsmassage och akupunktur

Behandlingen passar bra bland annat vid muskelvärk. Den innefattar en kraftfull massage av rygg, axlar, nacke, höfter, utefter dina behov, följt av en vilsam akupunkturbehandling.

Shiatsu och akupunktur

Den här behandlingen passar dig som är stressad och har behov av att varva ner ordentligt eller som lider av spänningsverk.

Koppningsmassage, shiatsu och akupunktur

Den här behandlingen passar dig som vill unna dig det där lilla extra. Koppningen får fart på cirkulationen, shiatsun varvar ner systemen och akupunkturen får extra bra förutsättningar att verka.