Akupunktur i Uppsala

 Må Gott akupunktur är en akupunkturklinik i Uppsala med fokus på naturligt välmående. Jag erbjuder akupunktur, shiatsu, koppning och kombinationsbehandlingar av dessa.

Jag är för närvarande föräldraledig och verksamheten ligger därför tillfälligt nere. Jag vill tacka gamla kunder och välkomnar er och nya kunder tillbaka efter min föräldraledighet.

Må Gott Akupunktur är resultatet av en dröm om att hjälpa människor till ett naturligt välmående. Hälsa och välbefinnande är till stor del något man skapar genom de val man gör genom livet. Goda vanor och goda sammanhang ger goda resultat. Allt för ofta pressas vi att prioritera kortsiktigt, eftersom det tyvärr är så samhället fungerar. Räkningen kommer kanske inte förrän långt senare, men den kommer att komma. Människor är inte maskiner! Vi har ett behov av att livshjulet rullar jämt. Får vi inte in återhämtning, relationer, inspiration, mm i vår vardag så kommer det att kosta oss i form av ohälsa. Förlust av livskvalité när vi prioriterat bort det som ger livet mening kan också vara en aspekt av ohälsa och tillstånd som depression hör också till vardagen för många människor. Ett bra sätt att leva ett sunt liv är att i möjligaste mån leva i enlighet med naturen och att följa årstidernas skiftande energier. Terapier som akupunktur och shiatsu är metoder som ger kroppen en skjuts i rätt riktning så att du kommer lite närmare den del av dig som vet vad du behöver.

Jag som driver företaget heter Kristin Nordell. Jag har treårig yrkesutbildning i traditionell kinesisk medicin och patientförsäkring genom Komplementärmedicinska Riksförbundet. Jag brinner för att ge människor möjlighet till ett naturligt välmående och jag tycker att akupunktur och shiatsu är fantastiska verktyg för det. Kroppen har själv oerhörda resurser och om vi inte levde våra liv på ett sätt som innebar så stora belastningar så skulle hälsa vara ett naturligt tillstånd. Akupunktur och shiatsu verkar tillsammans med kroppens eget självläkande system och ger oss bättre förutsättningar att fungera optimalt.

Kristin Nordell

Akupunktör och shiatsumassör

Jag har F-skatt

© All rights reserved

 

Kristin Nordell akupunktör i Uppsala.jpg