Företagsmassage Uppsala

Må Gott Akupunktur erbjuder massagebehandlingar ute på företag i Uppsala län.  Efter överenskommelse kommer jag till ert företag och tillhandahåller avslappnade alternativt djupgående massage i en rogivande miljö. Massage räknas som friskvård och det går därför bra att använda friskvårdsbidraget som betalning.

För mer information ring 0700-228170 eller maila till kristin@mågottakupunktur.se 

Jag är för närvarande föräldraledig och verksamheten ligger därför tillfälligt nere. Jag vill tacka gamla kunder och välkomnar er och nya kunder tillbaka efter min föräldraledighet.

Shiatsu och koppningsmassage

Massage på jobbet är en god vana som kan motverka en del av den stress många upplever i sin arbetssituation. Shiatsu och koppning är metoder som ger kroppen en skjuts i rätt riktning så att du kommer lite närmare den del av dig som vet vad du behöver. 

Shiatsu är en japansk massageform. I shiatsu går man med tryck längs kroppens energibanor. Andra tekniker som används är sträckning och rotation av muskler och leder och tryck på akupunkturpunkter. Vid en shiatsubehandling går jag igenom hela kroppen för att lösa upp blockeringar och få igång cirkulationen. Har du ett särskilt problemområde kan jag naturligtvis behandla det området extra mycket. Behandlingen ger god effekt bland annat hos personer som är spända eller stressade. Shiatsu passar också dig som har ont i huvud, axlar, nacke, skuldror, rygg, höfter, ben, armar, ja hela kroppen faktiskt. Shiatsun ger kroppen en djup avslappning och en chans att ställa om och slappna av. Massagen ges ovanpå kläderna.

Koppning är en teknik som används inom traditionell kinesisk medicin. Vid koppningsmassage skapar jag först ett vakuum så att huden sugs upp i koppen. Med hjälp av olja kan jag sen flytta runt kopparna och på så vis åstadkomma en djupgående, kraftfull massage som löser upp stagnationer och sätter fart på cirkulationen. Koppningsmassage kan göras på rygg, axlar, nacke och höfter för att lindra smärta.

Jag erbjuder även en kombinationsbehandling av dessa två massageformer. Då får man både den behandlande verkan för att lösa upp stagnationer och den djupgående avspänningen.

Pris

25 minuter 300 kronor

50 minuter 550 kronor